• 0
    Az Ön kosara
    A kosár üres.

INVICTA SEVILLE 2 PIROS

Teljesítmény: 7 kw

Termékkód:
SEVILLE 2 PIROS#2581
550 000 HUF
Nettó ár: 433 071 HUF
Darab (drb)
Darab (drb)
Leírás

Műszaki adatok:

FÜSTCSŐ CSONK 150mm
ANYAGA ÖNTVÉNY
LEVEGŐ HASZNÁLAT BELSŐ
BURKOLAT Öntvény
NÉVLEGES TELJESÍTMÉNY 7 kW
HATÉKONYSÁG 77%
MEGFELEL A BIMSCHV2-NEK  
ÁTLAGOS SZÉN-MONOXID (CO) -KIBOCSÁTÁS 0,08%
ÁTLAGOS KIPUFOGÓGÁZ-HŐMÉRSÉKLET 352° C
FÜSTCSŐ ÁTMÉRŐJE 150mm
MAX. A FATUSKÓK HOSSZA 40 cm

INVICTA SEVILLE 2 piros színű, speciális kerámia bevonattal 

Öntöttvas kályha, klasszikus kialakítással, amely bármilyen belső térbe illik.

Kiváló minőségű öntöttvasból készült, amely anyag nagyon ellenálló a magas hőmérsékletekkel szemben, és kiváló hőtároló képességgel rendelkezik, melyet a tűz eloltása után is fokozatosan ad le. Az égéstér öntöttvas ráccsal, terelőlemezzel és kivehető hamutartállyal van felszerelve. A füstgázokat felülről 150 mm átmérőjű füstcsővel tudjuk elvezetni.

Öntöttvas ajtó, hőálló üveggel és ergonomikus fogantyúval ellátva. A tűzhely négy karcsú lábon nyugszik, ami könnyű megjelenést kölcsönöz a tűzhelynek. Az égésszabályozó a tűztér ajtaján található.

Tiszta üvegrendszer, amelynek légfüggönye elválasztja az üveget az égéstértől, így az tiszta marad.

A szabadon álló tűzhely innovatív másodlagos égési rendszerrel van felszerelve, amely a készülék hátulján keresztül fújja a levegőt. A levegő a hátlap és a ház közötti kamrában történő előmelegítés után az égéstérbe kerül. Ennek a megoldásnak köszönhetően nő a készülék hatékonysága, és csökken a fa elégetésekor a levegőbe kerülő gázok és részecskék mennyisége.

Az INVICTA fűtőberendezés megfelel az európai ECOPROJEKT 2022 rendeletben meghatározott, az energiahatékonyságra és a részecskekibocsátásra vonatkozó ökológiai kritériumoknak és követelményeknek. Ezt a legmagasabb, 7 csillagos pontszámmal odaítélt Flamme Verte - "Zöld tűz" tanúsítvány is megerősíti, amely a környezetbarát készülékeknek járó védjegy.

Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..