2023. október 01.  Vasárnap

Lemez

A lemez tűzterek sajátságos működésbeli és szerkezeti tulajdonságokkal rendelkeznek, emiatt némi eltérést mutatnak az öntvény kandallókkal szemben. Ajánlott szakember véleményére hagyatkozni abban a kérdésben, melyik megoldást válasszuk.

A lemez tűzterek minden igényt kielégítő méret- és formakínálattal rendelkeznek. A lemez tűzterek egyik nagy előnye, hogy megvásárolhatók nagyobb méretben is, amilyeneket öntvény kivitelben már nem gyártanak.

A lemez tűzterek használata során tudatában kell lennünk annak, hogy a a túlzott igénybevétel károsítani képes; védeni kell a túlzott hőhatástól, mindezek miatt általában samott, vermikulit vagy alutec béleléssel látják el őket.

A lemez tűzterek felfűtési ideje kismértékben nagyobb, mint az öntvény tűztereké, hőleadásuk hozzávetőlegesen hasonló. Technikai lehetőségeik igen sokrétűek, illetve változatos formai kínálatot képviselnek.

A Pantech EVO tűzterei másodlagos, harmadlagos levegőellátással rendelkeznek, folyton égés funkció elérhető, passzív házakba is sikeresen telepíthetőek.


Edilkamin

Hitze

Pantech

Kratki

Mullit

Uniflam

Ez a weboldal sütiket használ
Friss adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálja, hogyan gondoskodunk adatai védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.