2023. október 02.  Hétfő

Kerámiabetétes

Kerámiabetétes

Az ékes megoldás (Montel) esetében a kerámia béléscsövet négy darab ék rögzíti a beton köpeny közepéhez. A Schiedel kéményeknél az SR típusok a légszigeteltek esetében egy szigetelőanyag szál tartja középen kerámia béléstestet. Fontos tudni azonban, hogy ezek a típusok nem igazán használhatók vízteres kandallók és kazánokhoz esetén, ugyanis túlhűl bennük a füstgáz.

 
Montel kéményrendszerek kedvezményes áron, kérje árajánlatunkat.

A Montel egy kiváló minőségű kerámiabetétes kémény, alternatívája lehet a Schiedel és Leier kéményeknek.

Az ilyen kerámiabetétes kémény előre elkészített könnyített betonelemekből, valamint samott kerámia elemekből épül fel. Ezek a kerámiaelemek hatékonyan ellenállnak mindennemű károsító hatásnak; a hőnek, savaknak, korróziónak és a nedvességnek. A kémény legfontosabb részei a kéményben elhelyezett samott béléscső, az ezt körülvevő könnyű beton köpenyelem, illetve a köztük található bezárt légréteg.

A Montel kémény tökéletesen megfelel gáz, olaj, és szilárd tüzelésű atmoszférikus tüzelőberendezések füstgázának kivezetésére. A Montel kémények kiváló hőtani és mechanikai tulajdonságokkal rendelkeznek, aminek köszönhetően tökéletesen megfelelnek a legszigorúbb építőipari előírásoknak, illetve megfelelnek az erre vonatkozó szabványoknak is.

A Montel kerámiabetétes kéményeket a legtöbbször a szilárd tüzelésű kályhákhoz, kazánokhoz, cserépkályhákhoz és kandallókhoz alkalmazzuk, illetve olyan helyeken, ahol változhat a tüzelőanyag fajtája.

 


Schiedel

Ez a weboldal sütiket használ
Friss adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálja, hogyan gondoskodunk adatai védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.